SE HIT!

Människor idag är inte människor. Människor 2015 är monster. Människor älskar att se människor krossas och såras. Människor kan inte glädjas åt andra när det går bra. Hur kunde det bli så här? Varför är alla så elaka mot varandra? Varför lägger sig alla i andras liv? Varför kan man inte vara snälla mot varandra? Förbluffande. Tur att jag har mina vänner som älskar mig. Och ni andra jag kommer bara ta skiten för jag vägrar sjunka till nivån ni är på. Och för att jag inget gör betyder inte att jag inte bryr mig för det gör jag. Bryr mig otroligt mycket men

untitled

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

En reaktion på “SE HIT!

  1. Vårat kön e tyvärr av den avundsjuka sorten , ser man ut som dej vågar sticka ut får man stå ut med elaka kommentarer , lovar att dom vill va precis som dej men dom vågar inte. Den svenska avundsjukan e nog den största sjukdomen ?.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image