MED STORMSTEG

Medan alla andra skriver om mode och allt som hör till som jag kan tycka är ganska trist då alla skriver om exakt samma sak. LARVIGT!

Fast den andra med mer “status” en den andra DÅRÅ…..Jag får väl passa på att påminna om att vintern nu är jäkligt nära. Bara för att bryta det där “trista” och tråkiga mönstret som alla har.

20151009_084835

Jag tycker så här. Klä dig i det du tycker är snyggt och skit i vad alla andra har på sig med med mera. Idag är en bra dag för mig. Ska träffa en god vän och shoppa lite. Barnen är lämnade i skolan och dagis. Lite egen tid då jag är ledig från jobbet idag. TRIST! Men jag får väl helt enkelt lära mig att njuta. Så var det ja, njuta och ta det lugnt. Jag och det där lilla lugna är inte alltid bästa vänner.

Vintern är nu nära med stormsteg. Burr Burr! Ta hand om varandra och kom ihåg det där lilla extra kan betyda så mycket och värma ett fruset hjärta. KÄRLEK!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image