KALLA FAKTA #OSKULDSKONTROLLER

Många tror att det finns en hinna som täcker ingången till slidan. Det är bara en myt. Det finns varken någon hinna eller något annat som går sönder första gången du har samlag eller för in något i slidan.

Hur kan man tvinga en person att genomgå en kontroll som inte ens går att se. Hur kan man vilja föra in två fingrar på en oskuld? Personen är ju inte längre oskuld då??? Och varför vill man gifta sig med en person genom lögn. Alltså är det inte viktigare att man är ärlig mot sin man innan man gifter sig? Idioti och detta är sverige. “Svenska” jävla läkare som genomgår så kallade oskuldskontroller. Fuck of jävla nollor. Låt barnen va! Ett nej är ett nej. Och vad fan viskar kärringen för?? Och en sak till. Varför dölja ansiktet på personen? Stå för det ni gör. Sparken direkt. Stick och avgå direkt. Och vadå extra betalt?? Riktigt upprörd är jag!!! Detta gör bara saken värre. Förbjuden frukt. Dessa oskulder blir bara “värre” trottsa.  Låt alla va som dom vill. Och att tvinga är förbjudet! Sen en sak till. Vad händer om killen har för liten snopp och kvinnan inte blöder?  Blir hon dödad då? Nää sjukt.  Jävla sjukt detta. Oskuldskontroller vilket jäkla påhitt! Så är du inte oskuld kan du alltså sy så du blöder. Kul att inleda ett äktenskap med lögner. Kul att behöva va rädd. Detta är inte kul någonstans. Stackars er som varit med om detta. Fy fan för er som tvingar. Om jag är otydlig så är jag alltså emot detta med oskuldskontroller. 

PicsArt_10-06-10.21.08

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

En reaktion på “KALLA FAKTA #OSKULDSKONTROLLER

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image