BLODMÅNEN#NATT#UNIKT#NÄSTA#TILLFÄLLE#2033

En blodröd supermåne är vad vi kunde skåda i natt. Extra stor måne och helt röd. Dock inträffade detta väldigt sent tyvärr.

Månen är så nära jorden den kan vara och det är de som gör att månen ser större ut och då blir röd av solens solljus. Jag är ingen expert på detta men skulle varit kul att se om jag inte skulle upp och jobba idag. Nästa gång detta händer är tydligen år 2033 och då är man pensioner. Blink!

Många ställde klockan, jag ville!  Men skulle vara helt död idag då på jobbet och det ville jag inte. Många blev dock besvikna då månen inte blev röd. Så kanske inte missade nått endå. Hur som lika glad är jag för det men gladast är nog protten. Tralalalalala

Och med denna långa text önskar jag er en härlig och underbar vecka. Wiiiii äntligen måndag. Skål!

PicsArt_09-28-09.59.02

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

En reaktion på “BLODMÅNEN#NATT#UNIKT#NÄSTA#TILLFÄLLE#2033

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image