EN TANKESTÄLLARE

Äntligen hemma. Känner mig tom i hela kroppen. Jag trodde jag skulle dö. Jag jobbade i tisdags allt som vanligt trodde jag. Runt 10 började jag känna smärtor. Smärtorna va så intensiva och farliga att jag var tvungen att åka in till akuten. Jag som aldrig besöker läkare. Envis som man är. Hur som jag blev riktigt rädd. Är nu hemma på egen risk. Jag var på danderyd. Och säger bara fy fan för vården. Jag är i alla fall glad över att få va hemma igen. Detta var ingen rolig resa. En resa jag inte önskar någon. Hur illa en person gjort mig så önskar jag inte att detta händer den. ÅÅ jag var rädd helt ärligt. Fortfarande ont har jag. Brukar inte klaga. Detta har inte sjunkit in en riktigt. Jag var nära att förblöda fick dropp och allt. Blääää.  Glad att jag lever och är på benen igen. Fit for fight! Som läkaren sa.

-Ibland är det bra att va vältränad.

– Fniss ja vältränad.

Hmm vart då någonstans undrar ja.

Men tack jag blir glad. 

 

PicsArt_1442996672821

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

En reaktion på “EN TANKESTÄLLARE

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image