TAKE AWAY

Dagens godbit på vägen. Så att säga. Dricker på vägen för att få i mig lite protein. Bättre en ingenting lixom. Jobba på tom mage är ingen höjdare. 

20150921_104844

I övrigt så känner jag mig ok. Är riktigt ledsen och besviken på en person som ljugit. Ordagrant kockat ihop en jäkla historia som inte ens har hänt. Ok om man tänjer på sanningen och övedriver. Men att hitta på är inte normalt. För vilken nytta då? Sanningen kommer ju alltid fram lixom. Som tur är så är kärleken starkare och övervinner allt. Fattar inte varför denna person vill mig illa. Är stum. Finner inga ord. Tjejen känner väl ett hot vad vet jag. Är besviken och väntar och hoppas på ett förlåt. Men tjejen skäms nog. Aja nog om detta. Hösten närmar sig sakta men säkert. Friska vindar men glimten av solen finns kvar. Njut så länge det varar. Är glad att jag har er andra. Glad att jag har er. Man ska omge sig av människor som gillar en. Och framförallt lyfter upp en. Älskar man inte sig själv så är det svårt att älska andra. Just saying.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image