GOD MORGON LIVSKVALITE

Vaknade runt 7 idag. Helt underbart. Tog en promenad med hundarna och nu lite protein och välling. Kör alltid med samma protein. Whey 100 med smak av päronsplitt. Alltid kul att tipsa er om det bästa. Klumpar sig aldrig. Variera smak så tröttnar du inte. 

20150912_084324

Skönt med helg. Helg för mig är avkoppling och återhämtning inför nästa vecka som kommer. Träna blir det senare också. Känner mig glad och pigg. Träning gör en pigg och glad. Det är så kul att läsa andras bloggar om träning.  Ett tips. Akta er för bloggare som pratar träning utan utbildning. Vissa vet inte vad dom pratar om. Antingen skojar dom eller så är det på riktigt. Men tro inte på allt som sägs. Nog om detta. Nu önskar jag er en fin dag för det ska jag ha. Vem har lik i garderoben. Fniss. Inte jag. Köööör ba ä!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image