JAG ÄR BARA EN HELT VANLIG TJEJ

Jag har inte bara brister jag är knäpp ibland också. Jag stavar fel. Kan svära ibland. Men en sak är säker jag är inte som du. Ingen är parfekt!  Jag komplicerar inte saker och jag går vidare. Man måste lära sig att glömma och förlåta i detta liv har jag märkt. Sen en sak till. Jag skiter I vad folk tycker och tänker. Livet är för kort för att bry sig. Sitt du där och stör dig på andras liv. Ingen tackar dig om hundra år. Med rätt så blir allt rätt vad du en gör. Man behöver inte alltid gå till dom bästa ställena eller ha dom bästa kläderna. Jag pratar osammanhängande nu för vissa. Men finns en person jag skriver till nu. Den personen kommer fatta. Du är fin som du är. Du behöver inte hata, du behöver inte retuschera. 

Jag fixar aldrig mina bilder. Drar aldrig in mage eller tar bort finnar mm. För det första har jag inga finnar att ta bort. Och skulle jag ha nått att ta bort så skulle det synas klart och tydligt. En bild säger mer en tusen ord. Drar jag in min arm eller suddar ut på benet så är det ju uppenbart att det är nått jag försöker dölja. Alltså är det bättre att inte fixa bilden. Det är bara en själv som ser bristerna. Man är fin som man är. Du är vacker och jag är vacker. Punkt!  Jag vågar att vara mig själv. 

PicsArt_1441912784261

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image