TVÅ CHIHUAHUA BEBISAR SÖKER HEM

#Chihuahua#valpar#köpa#hund

Födda 30 augusti. Lev klara 9 November. Då är valparna 10 veckor. Chipmärkta, vaccinerade, avmaskade och Veterinerbesiktade och självklart skk. 100% chihuahua. Mamma divinia 1.2 kilo. Pappa wincent 1.8 kilo. Mini dogs.

Kontakta mig på information@latess.se 

Pricken till vänster  och snövit till höger. Här kan ni följa er valp vecka till vecka innan ni får hem er skatt. Mer bilder kommer. Jag är kär i dessa underbara gulliga små liv. Pussade och klappade på varje dag. Längtar efter att få hålla dom. Lycka

20150905_225845

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image