SNÄLLA VA INTE SÅ AVUNDSJUKA

Alla idiot kommentarer om mina barn….Jag gör väl vad jag vill den veckan jag inte har barnen och dom är hos sin pappa. Eller har ni nått med det att göra? Och vad fan har soc med att jag åker utomlands utan barn med att göra? Iq befriad människa som inte har nått bakom pannbenet är va du e. Sluta snacka goja och njut av regnet i sverige i stället. Så njuter jag är här på stranden. Och vad fan ska man ha pool till när man har bil och bor 2 minuter från stranden? Och du pratar om lyx? Herregud va bara tvungen att kommentera ä. Osar så mycket avund här. Stackars! 

PicsArt_1441113278560

Sluta läs min blogg om du bara ska hata. Just saying. Nu ska jag bada. Tjing

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

En reaktion på “SNÄLLA VA INTE SÅ AVUNDSJUKA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image