UNDERBARA KVÄLL#REGNBÅGE

Va nere i affären och köpte mig lite rosa pelagoner. Hur det nu stavas. Men dessa blommor hadde så fin rosa färg. Jag bara va tvungen att ha dom. Så nu är dom omsatta i fina krukor på min balkong.

20150630_203339

 

Gosat ner mig i sängen och tänker på framtiden. Beslut som måste tas mm. Ibland kommer man till såna också. Käns inte riktigt kul detta. Mår sisådär just nu. Jag är för det mesta glad. Men ibland blir jag också ledsen. Livet är inte alltid på topp. Men efter mitt beslut blir det nog bra ska ni se. Håller tummarna. Livet är för kort för att slösa på dyrbar tid. Känner att jag måste följa hjärtat mitt. Vet pratar i gåtor just nu. Snart så…..

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image