MIN FINA STORA FLICKA#SLUTAR TVÅAN

Älsklingen min. Mammas hjärta. Mitt allt. Jag kommer alltid att älska dig vad som en händer. Mina barn är mitt allt. Barnen kommer alltid först!

Paket till fröken från min sötnos.

20150611_180308

Min stora tjej slutar tvåan och börjar trean efter sommaren. Vad hände? Vart tog tiden vägen? Massa kort har jag tagit. Minnen som man kan dela med sig utav sen senare. Senare idag kommer min minsting ha sommaravslutning på dagis. Älskade barn. Pappas vecka så det blir extra med tårar idag. Är nog bara jag som får en massa glädjetårar. Tur man har brillor med sig.

untitled

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image