BRUM BRUM

Åka bil när det ösregnar ute tycker inte bara jag är kul. Träna era hundar tidigt att åka bil så lär dom sig att uppskatta det tidigt. Mina små liv älskar att åka bil. Älskar när det regnar. Så länge dom är inomhus självklart. Och mina små älsklingar tycker inte ens smällare är läskigt. Allt hänger på er som uppfostrar. Alltid ägarens fel. Man lär hundarna tidigt. Och ta för guds skull inte upp era små hundar när det kommer stora hundar. Då visar man ju att det är fara. Stora hundar är inte farliga. Tvärt om. Mina älsklingar bästisar är alltid dom allra största hundarna.

Mina små coolingar.

PicsArt_1432999367656PicsArt_1433000182445PicsArt_1433000204862

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image