LADDAR#LADDAR#GYM#SVETT#BAAM#BAAM#KÖÖÖÖÖR BA!

Just nu poppar musiken i mina högtalare. Jag känner mig riktigt snygg och taggad inför att köra ett snyggt svett pass. Hur det nu kommer gå efter alla dessa vilo dagar. Inget stoppar mig. Inte ens extra kilona. Blink!

Det är fan sant. Inget stoppar mig hur många dagar, månader eller timmar jag är utan min älskade träning. Ruta ett eller två. Det är skit samma. Så länge man inte släpper träningen helt i sitt hjärta. Jag har kommit in i nya jobbet. Nu är jag så taggad inför att börja träna igen. Jag säger bara Köööör ba!

Ps: Massa planer på gång. INGA KONSTIGHETER!

PicsArt_1432832607599

Jag är som jag är helt enkelt….Blink!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image