GOD MORGON FRÅN “LILLA” MIG

Detta med svenskt väder kommer upp varje år. Jag fryser långt in på juni månad. Men alla runtomkring verkar tro att det är 40 + ute. Jag ser människor som har linne och kortbyxor på sig. Inte konstigt att folk blir sjuka. Typiskt svenskar.  Fniss. Lite sol = sommar. Not!

Jag kör med säkert kort. Skin jackan hänger i skåpet 4 ddg till. Vet jag är en frusen tös. Jag vill hålla mig piggelin och frisk länge. Nu ska jag bege mig till mitt underbara jobb. ME LIKE! ÖNSKAR ER EN BRA DAG MED MYCKET KÄRLEK.

PicsArt_1432795535576

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image