JUST ME IN MY HOME

Glömde bort att säga att min mini rosa tröja jag hadde på gymmet idag är köpt inne på hm. Tror den kosta 199 kr. Inte säker då jag aldrig kollar priset på plaggen så noga. Perfekt tröja att ha över linnen till och från träningen. Snyggt visst. Sen köpte jag nya trosor. Dessa är från cubus. Älskar deras trosor att ha på kvällen till linnen. Massa mys i mitt hus. Så det ska va tycker jag.  

Maila gärna mig om samarbeten ni är sugna på. Eller andra frågor. Jag svarar alltid. Älskar ju era mail.

Nää nu ska jag sluta babbla och låta er vara för ikväll. Bjuder på en god natt bild i alla fall. En blir ni inte av med mig. Fniss

Ps: imorgon skickar jag tränings tips eller tränings schema på hur jag brukar köra. Fast bara till de 3 första som Mailar mig. Vill ta det på mail då det är personligt från person till person. Hoppas det är just du. Kram

PicsArt_1431640616451PicsArt_1431640642960

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image