GOD MORGON

Man sover så jäkla gott när man tränar bra och flitigt. (Behöver inte alltid vara tunga vikter) Man vaknar utvilad i kropp och själ. Frukosten har jag förberett. Gissa vad jag ska äta/dricka? Fniss. Det gamla vanliga. Välling och protein. Och självklart vitaminer och Red Bull. Glöm inte aminosyror.  

PicsArt_1431641969722

På tal om ingenting. Jag vakna av att jag hadde kulor på läpparna. Sökte på decoria där det står att man ska massera bort kulorna. Jag säger bara en sak. Aldrig mer decoria. Jag har aldrig någonsin fått kulor av medlet förut. Alltid blivit nöjd. Men denna gång inte. Så nej tack till decoria igen. Man betalar för läppar inte kulor. Nää finns andra bättre medel. Eller varför inte naturliga?

En hemlis om mig. Jag har så jäkla bra självförtroende (oftast om man får säga det? ) men min självkänsla är inte alltid på topp. Vi alla är mänskliga med  våra brister. Jag är rätt blyg av mig. Tro det eller ej. Men det är jag. Eller kanske inte blyg utan mer försiktig.

Men en sak jag är säker på. Jag är grym på gymet och det är ni också. Puuuusss

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

2 reaktioner på “GOD MORGON

  1. Hej! Googlade runt på decoria och kom därför in här.
    Jag fyllde med decoria igår (första gången jag gjorde fillers) får jag fråga vad du fick betala? Jag blev förvånad över det billiga priset och blev lite nojjig att jag fick nått skit, eller är det så att decoria faktist är billigare?

    1. Ånej gör inte decoria igen. Stela hårda och fula läppar om du frågar mig. Betalade 1500 kr och aldrig igen. Stylage är bäst om du frågar mig ? stylage kostar lite mer men värt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image