#HAPPY#AND#JAG#ÄR#JAG

Att vara sig själv kommer man längst med. Nu slänger jag in handduken. Eller rättare sagt viker in den. För nu ska jag krypa ner i min kalla, rena & sköna säng. Imorgon ska jag vara med när ett gäng gör fransar. Blir sugen men inte hundra en. Återstår att se vad jag gör. Mina egna är ju endå långa och täta.

Alla går ju runt med fejk och det är ju så jäkla snyggt. Men som sagt jag gör alltid som jag vill och inte för att andra gör det. Så vi får helt enkelt se. 

Puss på er så hörs vi imorgon. Dröm sött och vakna …..

PicsArt_1430610495248

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image