UNDERBARA MÅNDAG

Vilket härligt väder vi börjar få nu hörrni. Idag har jag bara trosat runt lite utan måsten. SKÖNT! Nu senare på kvällen blev det lite påfyllning av Decoria på läpparna. ÄLSKAR DECORIA! Blev super duper nöjd. Vill typ fixa allt nu. Man blir aldrig nöjd, BLINK! Vet jag är galen. Inget nytt!  Köööör ba! Snart ska jag beställa tid för tandblekning. HATAR MINA TÄNDER!

Sen en annan sak….. Vill tipsa er med ögonproblem eller er som bara vill kolla er syn. Eller ni som använder linser. Jag brukar dock bara använda färglinser men för er med synfel eller er som bara vill kolla läget.

Ni kan gå in på:    —-> Vårda Ögonklinik

Massa bra priser på bland annat ögonlaser som alla pratar om nu. Kasta era brillor och kör med laser vett ja. Gå in och beställ tid för rådgivning. Jag lovar det är värt. Har en vän som nyligen gjort ögonlaser och hon undrade just varför hon inte gjorde detta tidigare. Priset är bra mycket billigare en att köpa nya glasögon varje år. Gå in och kolla.

Köööör ba!

Nu ska jag kocka lite ägg och göra lite goda smörgåsar och drömma mig bort till en bra film. Ibland behöver man bara rå om sig själv lite. Håller ni inte med mig? Och snälla till alla ni som ska skicka en massa tråk kommentarer. Ett tips! Lägg ner er energi på någon som bryr sig.

Och till alla mina sötnosar där ute som tänker på mig. Puss på er. Jag tänker på er jag också. KÄRLEK!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image