#TRÄNAT#SVETTIG

Då är det som det ska. Utan träning så mår man inge vidare. Jobbigt till en början. Men det vänder. Det är nog bara att ta sig dit som är det knepiga för många.  Men när dom väl kört klart så mår man helt underbart. En stolthet. Jaaa jag klara det känsla.

Ni fattar vad jag vill få fram. En hälsning från mig till er. Le så ler världen åt er.

PicsArt_1429611554235

Och en sak till. Den som ger den får. Men ge till rätt.

Såg ett inlägg på facebook nyss. En äldre tant gick i sopporna och kolla efter burkar. Någon såg detta ute. Blir så arg!

Medan andra ger till zigenare utanför butikerna. Inge fel med det men man borde ta hand om oss svenskar först. Vart ska man lägga sin peng? Vart hadde du lagt din peng?

Jag tycker vi ska hjälpa våra äldre först i vårt land. Inte okej att äldre människor ska behöva ha det så här i sverige. Skulle kunna skriva hur mycket som helst om detta. Men våra äldre förtjänar bättre en att leta burkar på detta vis. Jag hadde gett min peng till den äldre utan att tveka.

Vart tar världen vägen?

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image