ARG!

På tal om ingenting. Åker fan aldrig till Kista igen. Tiggarna där har fan tagit priset. Där har det gått för långt. Inte nog med att dom stör en när man äter nu snor dom folks hundar också. Det kan jag endå ta om man jämför med detta.

images

Jag ser ett gäng tiggare sitta utanför ica med en hundvalp. Då har dessa jävlar snott en hund av någon. Poliser och väktare stog där. Vad kommer hända tror ni?Inte ett jävla skit kommer hända. Vad händer med Sverige??? Hur som dessa tiggare ville alltså sälja denna stackars oskyldiga hund för 20 000 kr av någon. Hoppas denna stackars hundvalp kommer tillrätta och att polisen tog den från dom. Hoppas. Fy fan för detta. Blir så jäkla arg när jag ser sånt här. Hur långt ska det gå?

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image