Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

2 reaktioner på “NYBADAD TÖS

 1. Söker du kärlek i dina djur ?
  Vi andra levere på annat sätt !
  Du är så trasig att det inte finns. !
  Stakars alla er i den familjen.
  Har fått reda på mycket efter att folk skrivit till mig. Om dig och skolor och allt.
  Sjukkkkkkkkkkkt !

  1. Nej jag söker inte kärleken i djuren. Jag söker inte kärleken alls. Kärlek kommer när den kommer. Och fegt att blanda in någons barn. Och att folk skulle skriva till dig om mig bevisar bara att folk inte har något annat här i livet att prata om. Tragiskt. Tycker du ska släppa min blogg för du verkar ju helt jäkla full av hat. Gillar du inte mig så sluta läs och skriv till mig. Jag klankar inte ner på dig så sluta gör det mot mig så är du snäll. Ha en trevlig kväll nu. Mvh

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image