STENBOCKEN#LIVSPARTNER

Det sägs ju att stenbocken finner sin livspartner sent i livet. Men när man funnit den så är det äkta och sann resten av livet.

Stenbocken: 22 december – 19 januari
Tillbakadragen, blyg, trogen, pliktkänsla, ambitiös, lojal
Element: Jord

En partner som förstår stenbockens behov av bekräftelse och att få prestera kan få uppleva en fantastiskt relation. Ett viktigt personlighetsdrag är självständighet. Förutom en bekräftande partner har inte stenbocken så stora behov av ytliga relationer. Plikttrogna och säger vad vi tycker och tänker utan några som helst konstigheter.

Jag är en typisk stenbock (kåtbock) skämt och sidor….. host!

Jag gillar sjuk och konstig humor. Jag själv tycker inte det men enligt andra är den knasig. Det tar jag med glimten i ögat. Älskar det där lilla extra. Det krävs inte mycket för att göra mig glad. Uppskattar det där lilla som  kanske ingen annan skulle göra. Att ge och ta är A och O. Sen såna där lyx sökare är det värsta jag vet. Och brudar som måste ha killar med feta bilar. Ähe hämta upp mig i en skoda. Är jag med dig så spelar det ingen roll. Skodor är feta. Kan man säga skodor?

Tog självklart en wakipaki bild i morse. Med en massa kärlek som jag sänder och sprider vidare till er som läser. NI ÄR BÄST!

INGA KONSTIGHETER!

 

PicsArt_1427530117135

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image