MIN DAGLIGA DOS

Hej Hallå. Skippar vällingen idag. Kör på rent protein då springer jag av några kilo när jag ska till bussen. Blink. Börjar känna av stressen nu med skolan. Läser till ett slutbetyg och det ska ju vara klart till slutet av maj. Sen kommer betygen se annorlunda ut. Kämpa Kämpa! Tufft utan barn att plugga då kan ni ju gissa hur det är att plugga med barn. Orättvist. 

Jag är den som inte ger upp i första ta taget. Jag ska klara detta! Så är det bara…

Men det är tufft. Två barn, jobb, träning + skola. Det går undan nu till maj sen relax. Ähe köööör ba!

Kunde varit värre. Jag hade kunnat suttit här nu med inget slutbetyg och ingen chans till ett heller. Bättre sent en aldrig eller hur.

Så här är jag. Jag nöjde mig inte med att vara undersköterska endast utan ville plugga vidare på högskola. Men betygen räckte inte. Då var det bara att börja plugga igen då. Poängen är tyvärr höga i Stockholm. Och jag kan ju inte flytta. Så detta blir nog bra till slut ska ni se.

INGA KONSTIGHETER! Smile det är en blåsig men rätt underbar dag endå. KÄRLEK!

20150326_080317

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image