SALUTE

PicsArt_1427028965190

Vår känslor.  Fixat balkongen……

Waki Paki.

Jag lär mig aldrig. Varje år samma visa. Våren kommer till påsk och inte en dag tidigare. Fick en aning hopp förra veckan då det var strålande sol och blå himmel. Men nej klart att våren ska bli sen. Ska inte klaga. Det är tur att man har varma kläder i garderoben. Det sägs ju att det inte finns dåligt väder bara dåliga kläder. Så är det ju.

Hoppas ni haft en underbar helg och njuter av söndagen riktigt ordentligt. Min helg blev lugn så jag är redan helt utvilad innan mina underbara barn kommer hem. 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image