GIRL POWER

Det har inte jag nu kan jag säga. Hann ju inte ta nått förutom välling och protein i morse. Jag går inte runt utan vitaminer. Fattar inte hur ni som kör utan klarar er. Träningen går så mycket bättre med extra energi iform av tabletter eller brus. Viktigt att ni tar det rätt bara.

Jag kan tipsa er om nått jag tar innan gymmet för att orka mer. Detta pulver heter Girl Power och det är en prestationshöjande. Alltså man tar det innan träningen för att få ut mer av din träning. Visst man klarar sig utan men vill man få ut det maximala så bör man ta detta.

Mer energi = mer svett. Och svett gillar vi på gymmet för det innebär ju att vi bränner fett. INGA KONSTIGHETER! girl_power_8807 Denna sticker inte som andra prepp kan göra. Jag gillar denna och ni borde testa. Ni har ingenting att förlora förutom svett. Och det vill vi endå inte ha nu när det snart är dags för bikini. Kööööör ba! Ni köper denna goding här: GIRLPOWER

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image