GOD MORGON UNDERBARA#VACKRA#DU

Tyckte ni att rätt låt vann igår? Jag tippade på Erik. Hans låt var grym. Jon med. Men nu efterhand så var Måns låt rätt grym. Den var i alla fall grymt gjord om inte annat. Somna som ett barn i soffan efter det. Skönt att vakna pigg och utvilad idag också.

Frukosten idag består av massor. En bild säger mer en ord. Ja ni ser själva. I burken ska välling och protein vara var för sig självklart. Blanda inte det tillsammans. Fyblä. 1 dl välling + 1 dl protein. Lägg i så mycket/lite vatten ni själva vill ha. Mindre vatten blir tjockare. Jag föredrar den rinnig. Nu häll upp!

20150315_095318

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image