FINISAR#TACK ATT NI FINNS MINA VÄNNER

images

Utan er inge roligt alls. Ni är en del av mitt liv. Tycker det är kul att dela med mig av min vardag och kul att ni gillar att läsa den. Uppskattar det massor. Det betyder otroligt mycket. Ville ni skulle veta det. 

images-1

 

På tal om ingenting tror ni att jag somna tidigt igår eller.? Tror jag somna runt 4. Var pigg men endå trött. Lite pirrig i magen för idag. Så inte så konstigt att jag inte kunde sova. Snart åker vi och det ska bli så kul att få träffa prinsen min. LYCKA! Barnen vet ingenting en. Blir en överaskning till på måndag. Ser fram emot den dagen. Att se deras min. Aaaa lycka.

Mina barn får allt dom vill ha. Älskade barn. Jag tycker att alla barn borde växa upp med djur. Det ger så mycket kärlek . Oj klockan tickar. Ni ser jag älskar att skriva av mig. Rakt från hjärtat till er. INGA KONSTIGHETER! nu måste jag skynda. Bilen väntar.

Önskar er en fin söndag med massa kärlek. Glöm inte skriva till mig. Blir jätte glad av allt det snälla ni skriver.

Puss på er. ME LIKE!

PicsArt_1425780490884

 

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image