DOM ÄR ÖVERALLT

Inget nytt. Inger annat har hänt. Får inte dåligt samvete och jag kan inte riktigt tycka synd Heller.  Det finns alltid nått man kan göra i stället för att tigga. Måla tavlor. Sy mössor eller vantar och sälj. Jag skulle mer en gärna köpa.

 

 

Men att bara sitta och tigga är för mig ren lathet. Brist på fantasi. 

PicsArt_1425393942129

Man blir stoppad inne på restaurangen. Utanför och i stort sätt överallt. Jag gick på det igen. Just nu känner jag mig bara trött på detta. Nått måste göras. Vi lever inte i ett rikt land att vi ska försörja dessa också. Vi borde ta hand om våra egna först. Nu har man sätt att dessa människor inte är så fattiga när de sitter med mobiler och går in på systemet och köper vodka för tiggeri pengar. Om man nu har det dåligt ställt och måste försörja sina barn så köper man mat. Eller tar emot maten man köper. Varför är dessa bara ute efter pengar och inte mat tro?

Jag köpte precis en hamburgare till tjejen på centralen. Jag tyckte synd om henne. Jag gick på det igen…..Hon kastade den när hon trodde att jag inte såg.

Detta var droppen för mig. Vidrigt beteende. Och hon förstörde precis för alla andra som kanske är ärliga. Nää skäms….

Tycker så synd att detta hände. Jätte tråkigt. Ändrade hela min syn på detta. Är riktigt besviken. Blääää

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

En reaktion på “DOM ÄR ÖVERALLT

  1. Det är inte ett dugg synd om dessa människor. Organiserat hela skiten. Oerhört j*vla trött på dom nu. Jag hoppas dom förbjuder det snart. Men det är Sverige vi pratar om, tyvärr.. Ge inte dom nånting nästa gång! Längesen du la upp video nu förresten 🙂 hähä!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image