LITE NYTT

Att shoppa är bästa medicinen när man känner sig lite nere. Förutom träningen då. Jag hoppade gymmet idag kände mig helt Slut efter skolan och gråten i halsen. Vill ju bara ha mina barn hemma. Men det vill papi me. Dom har det bra. Jag har pratat med dom. Och dom hadde inte tid med mig. Snyft. Jag ville ju prata heeela kvällen ju. Men nej nej. Mina underbara barn ville leka. Hihi busungar. 

Jag passade på att trosa runt själv på stan och kom hem med detta.

INGA KONSTIGHETER! 

PicsArt_1425327295358

Nu vill jag ha vår. Komsi komsi

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image