KUSIN KÄRLEK PÅ MORGONEN

Här sitter dom och diskuterar om vad de ska leka med. Hur dom ska göra och vem som ska göra vad. Underbart att tjuvlyssna lite i smyg. Hemsk jag känner mig. Men dessa godingar är ju för mysiga. Brukar inte vilja skriva om barnen här på sidan. men var tvungen. De är ju sååååå söta. Ibland så. INGA KONSTIGHETER!

PicsArt_1425114524550

Lika dana klänningar och bara föööör söta.

OBS! Filmen varade i 10 minuter. Så roligt var det. Dessa små liv har spring i benen. LYCKA!

Just det jag kom på en sak nu när barnen lekte. De ville leka affär och ha påsar att lägga sakerna de skulle handla i. Ett tips klipp små små hål i påsarna de använder. Det är kvävningsrisk. Vet att mina barn inte skulle sätta en påse på huvudet. Men man vet aldrig. Så lämna aldrig barn ensamma med påsar utan att klippa hål i dom innan. Det är samma sak på dagis när andra packar ner extra kläder i påsar. Jag blir alltid lika orolig och kollar. Så glöm ej det.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image