TRÖTT PÅ ALLA SOM ÖGAR

Blir så sur att folk fortfarande orkar snacka skit om andra. Hur lite har inte människor nu för tiden att göra på dagarna?

En sak man ska komma ihåg. En person som alltid snackar om en annan betyder bara att den personen som snackar skit tänker på den som hon/han klagar på. Annars bryr man sig väl inte så mycket om den personen. ORKA!

Ähe Trött på vissa människor och jag behövde bara få ut mig det.

Tänk er en papperskorg som fylls på med skit som man sen kastar när den är full. Om man inte kastar påsen så väller skiten över. Lite så känner jag just nu. Påsen är överfull och jag måste tömma den för annars exploderar jag nog tror jag. Och personen i säga är FAN inte värd det. Jag brukar inte svära men denna människa går över gränsen. Alla skit kommentarer och hot brev. Nää nu räcker det!

Blää på tristerier. Skaffa dig/er ett liv och skit i mitt.

DUBBELMORR!

untitled

Är man rädd att förlora en person som vän eller vad det nu är. Visa det i stället för att va en idiot mot den andra personen. Det blir bara lättare för personen att dra annars.

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image