HAHA JAG DÖR AV SKRATT

Ett tips. Gå aldrig in i en butik med varor du handlat innan utan att spara kvittot. Nu för tiden måste man ju alltid bära med sig kvittot vettu.

Vem fan sparar ett kvitto i plånboken?untitled

Jag som alltid går med en red bull i min hand måste uppvisa kvitto utanför butiken. Nästa gång lämnar jag burken utanför. Pinsamt värre. Jag som alltid glömmer.

Stackars min syrra hade handlat mat och sprang efter sin dotter in i butiken med alla varor och hade kastat kvittot utanför i papperskorgen dom har där. Det blev lite pinsamt ögonblick måste jag säga. Men det löste sig till slut som tur är. Det ser ju lite galet ut att bara gå ut sen med alla varor det håller jag med om nu när jag tänker efter.

Men vad ska man göra när barnen springer iväg. Man tänker ju inte på annat en att springa efter. Hmm

 

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image