TRÄNING ÄR KUL!

Musklerna har inget att bygga på om du inte äter bra mat. Så glöm inte att äta sunt och nyttigt varje dag för bästa resultatet. Dessutom har träningen ingen inverkan om du sitter stilla resten av dagen. Därför är det bra att äta nyttigt och röra på dig varje dag, även när du inte tränar. Se till att ha en till två ätar dagar i veckan.

När jag skriver ätar dagar så menar jag äta godis och chips/kakor mm. Men överdriv inte med godiset. Då är det bättre att äta lite varje dag en att svulla en dag.

Man ska även få bort dom kalorierna på ätar dagen. Allt handlar om att förbränna mer en vad du stoppar i dig under en och samma dag.
Vi säger exempel att du ska få i dig 1800 kcal per dag. Och du ätit 1600 kl 20.00 då spelar inte en kaka så stor roll kl 21.00 två timmar innan läggdax. För då har du inte gått över 1800 gränsen. Bästa är att äta lite och många gånger under dagen.

Sen en sak till jag vill klargöra.

När ni går på bandet på gymmet. Så förlita er inte blint på vad maskinen säger. Eftersom träningsmaskinen inte kan avgöra hur mycket kroppsfett du har så kan den heller inte räkna ut hur mycket kalorier du förbränner under passet. Det du ska veta är bara att gå minst 40 minuter så har du gått tillräckligt. Du är varm och du börjar svettas. Det är ett gott tecken. Men bara att röra på sig så blir man en vinnare.

Man blir gladare, snyggare. Och jäklar va kul det är att handla nya kläder. Till sommaren ska jag shoppa loss på snygga tajta klänningar.

Bra att kombinera bra kost med fettförbrännande prepp.

Här finns ett bra:

TARTARUS

Effektiv fettförbränning.

  • Kraftig energiboost.
  • Naturligt vätskedrivande.
  • Motverkar muskelnedbrytning

SYNEPHRINE

Lättdoserad – maximalt innehåll på bara 1 kapsel/dag

  • Rent synefrin istället för växtextrakt
  • 40 mg Synefrin per kapsel!
  • För en främjad fettförbränning och hård, definierad look
  • Uppiggande och apitdämpande – perfekt under deff

Jag använder båda dessa för bästa resultat. Tappa fett med mig. Det är inte så dyrt och lovar att det är värt varenda jäkla krona. Vad har ni att förlora? Förutom fett då….KÖÖÖÖÖR BA*!

INGA KONSTIGHETER!

imagesLZXASGUU

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

En reaktion på “TRÄNING ÄR KUL!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image