SVAR PÅ TAL!

Tittade på din bild såg mysigt ut. Men allt säger vem du är och var du kommer ifrån. Du har inte lärt dig mycket ! Du besticken har du lagt fel!! Kniven skall vara på vänster sida och gaffel på höger sida. Tur man inte är sambo med dig och har bjudning ! Detta säger allt vem man är !

 

Hahaha jag orkar inte…..Men måste bara kommentera detta.

För det första. Vem fan bryr sig om hur besticken ligger hemma?

20150207_201135

Och för det andra så äter jag med gaffel med vänster hand och kniv med höger. Prova själv och ät och se själv hur du håller besticken om det nu är så jäkla viktigt. Sen alla är inte som dig 🙂 Tur det. Vi alla är unika på olika sätt. Tack för din kommentar annars. Mvh

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

En reaktion på “SVAR PÅ TAL!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image