NAKEN FIS

Så här springer jag runt just nu. INGA KONSTIGHETER!

PicsArt_1423178763795

Älskar mina fluff fluff strumpor med små toffsar på. Trosorna ska alltid vara rosa. Helst med lite spets på. Dessa är från hm. Det är söta små blommor på också. Älskar hms trosor bäst. Att hitta bh i min storlek där är dock nästan omöjligt. Annars brukar jag gilla att matcha trosa med bhn.

Allt rosa som kommer in i butiken köper jag direkt. Ibland önska jag att jag hade små bröst. Bara för att slippa detta med att aldrig hitta min storlek. Jag har alltid haft stor byst. Som liten trodde folk jag hade bommul eller strumpor i bhn, hehe kan ni tänka er min känsla då eller.

Började nog få bröst som 9 åring. Sen blev dom bara större och större. Smal var jag också. Alla ville ha tips på vad jag åt redan då. Bara för att dom också ville ha tuttar. VEM vill inte ha det. Nu vill folk veta vad jag äter för att antingen gå ner i vikt eller för att bygga muskler. Och jag älskar att tipsa. Då som nu. Så kom med alla tips och frågor ni bara kan. Och jag svarar alltid på mail. Tycker det är roligt. Och vill samtidigt passa på att tacka er alla som skriver snälla kommentarer. TACK BÄSTA NI <3

Och så har jag en massa roliga samarbeten på gång. Massa att göra. ÄLSKART!

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

En reaktion på “NAKEN FIS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image