INGEN ÄR SOM MIG. OCH INGEN ÄR SOM DIG!

Det fanns en tid då jag brydde mig mycket om vad andra tyckte om mig. Jag bryr mig fortfarande men inte lika mycket som då. Jag jobbar på det. Jag tar åt mig lätt och bli ledsen men visar det inte ofta. Min självkänsla har inte alltid varit på topp som ni märker.

Det har ingenting att göra med om man är bra eller dålig på att göra olika saker, den handlar om att känna att man är värd något bara genom att vara. Känslan av att man duger som man är. Att våga få vara sig själv utan att någon annan ska försöka trycka ner en. Jag trycker inte ner någon bara för att den inte gör som alla andra. Så vad ger dig rätten att försöka trycka ner mig?

Om man har en bra självkänsla påverkas man inte lika mycket av vad andra tycker och tänker om en. Man vågar vara sig själv. Man bryr sig inte om att alla inte tycker att man är bäst på olika saker.

Jag vill bara säga att alla är unika på sitt vis. Alla får göra och leva som man vill. Så länge man inte skadar eller sårar någon. Eller har jag fel?

PicsArt_1423178918944

Jag är bara jag. Ingen är perfekt. Jag stavar fel. Skriver lite galet och bråkar och gråter lite här och där. Men vad gör det om hundra år?

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image