TRÖTTMÖSSAN NR ETT

Har monterat ihop möbler hela kvällen och gör aldrig om det igen. Vad ska man med killar till. Blink. Har monterat ihop badrumsmöbler helt själv. STOLT!

In med det nya och ut med det gamla. Körde med svart innan. Nu blir allt i vitt. Köpt nya handdukar och bad i rosa och grått. Kommer bli snyggt till det vita. Stilrent.

Alltid kul att handla nytt till hemmet. Duscha med gamla handdukar som man haft 3 månader vill väl ingen. Sen blir dom lätt slitna och tappar sin charm. Ja ni förstår vad jag menar. Hur som… Nu har jag ont i fingrarna. Fast jag använde skruvdragare. YES JAG KAN OCKSÅ.

Mitt finger hamna under av en konstig anledning. Så nu har jag ett fint stjärnformat mönster på fingret. Jag klagar inte. Men AJ vad ont det gjorde. INGA KONSTIGHETER! Vill tipsa er om att det finns otroligt fina badrumsmöbler på HEMFINT.SE

Det finns allt från badrumsmöbler till köksprodukter. Ja allt på en och samma hemsida. Hur bra som helst för er som inte orkar ta er till affären. Denna ska jag klicka hem på direkten. Är så trött på min BLANDARE här hemma. Stilren och snygg. Så det ska vara.

INGA KONSTIGHETER!

Kolla in deras snygga dörrar när ni endå är i farten.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image