GILLA INREDNING

 

 

 

 

 

När jag får ideer så sker dom oftast på en gång. Jag kan inte hålla mig. Är ni också sådär? Eller får ni ideer som sen tar flera veckor att fullfölja? Alltid kul och veta hur andra är.

Nu är alla handdukar tvättade och vikta. Visst blev det snyggt?

PicsArt_1422671016959

Bästa köpet var nog endå hyllan under handfatet. Jag var så trött på att se allt som stog framme. Bättre att gömma saker inne i skåpet. Handdukar går bra att se. Kan vara snyggt om man har max två olika färger på handdukarna. Massa olika gillas inte hos mig. Jag brukar blanda två olika färger.

Var skeptisk först åt grå och rosa. MEN Bev ju jätte snyggt. Vad tycks?

PicsArt_1422671077577

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image