GOD MORGON MÅNDAG

Jag både hatar och gillar måndagar på samma gång. Dels hatar jag måndagar för att jag vill ha mer helg. Samtidigt gillar jag måndagar för det är första dagen på veckan. Det innebär ny vecka med nya möjligheter och fler starka tag. Denna vecka kommer jag köra ben och rumpa två gånger. Snart är det nära till sommaren, nu jäklar!

20141016_171404

Jag kommer sikta mer på ben, rumpa och mindre armar detta år. Jag föredrar slanka armar. Kul o variera lite. Kommer fortfarande köra tungt, JAG är inte den tjejen som är rädd att köra tungt på gymmet inte. BLINK!

Nu blir det fix o Trix innan det är dags att bege sig till bussen. Glöm inte frullen din. VIKTIGT!

Banta inte, lovar det blir bara en massa lös hud överallt. NOT bra!

Ha en kanon mysig måndag så hörs vi snart igen. Glöm inte bort mig. KRAAAAAAAAAAM

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

2 reaktioner på “GOD MORGON MÅNDAG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image