WORK WORK

Igår var jag riktigt trött kan jag säga. Satt uppe till 02.00 och plugga som bara den.  Snart klar med mina studier, det känns skönt. Riktigt skönt! Kommer läsare vidare sen tror jag om jag inte är allt för skoltrött. Men känner jag mig själv rätt så ger jag inte upp i första taget. Bättre sent en aldrig. Eller hur? untitled Fick nån sjuk kommentar för ett tag sen att jag haft en trasig uppväxt därför jag pluggar nu. Har absolut inte med det att göra. Och jag kommer inte sitta här och förklara mig. Huvudsaken är att man gör någonting med sitt liv en att man bara sitter där och rullar tummarna.

imagesNOZWPJDX

 

Vakna runt 07.00 Drack min frukost. Välling, protein + Red Bull och vitaminer. Som alla andra dagar. INGA KONSTIGHETER! Sen körde jag ett pass armar hemma. WORK HEARD!

Ni vet väl att ni kan köpa viktpaket på rusta.

17 kg för 299 kr

30 kg för 499 kr

Alltid bra att ha hemma ifall man har sjuka barn eller om man får ett annat hinder till att inte träna. Ni vet väl att det inte finns några ursäkter….Bara kööööra ba!

Nu blir det lunch. Kyckling med ris och grönsaker. MUMMA! Puss på er godingar.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image