HEMINREDNINGEN SNART KLAR

 

Jag har blivit som tokig när det gäller heminredning. Jag hade vinrött och svart i mitt vardagsrum innan jag bytte till beige och grått och en stänk av lite guld.

Som Bas, svart, vitt, grått. Soffan i svart, väggar i vitt och bord och tv bänk i svart. Jag försöker få alla möbler i samma färg och själva inredning som gardiner och mattor i en annan.

Lite fint att variera. ‘ 10904671_828620007179215_2078467578_n

Älskar mys känslan av filtar och kuddar. Ljuset är också viktigt.

Ni ska se dessa underbara textiler på denna sida. I love it! Bara klicka hem det man vill i lugn och ro. Inge stress ute bland olika butiker.

Här finns allt på en o samma gång.

INGA KONSTIGHETER!

Snygga kuddar KLICK!

Kolla bara in deras härliga mönster och fina färger. Finns alla möjliga färger och mönster för alla smaker. Vi får ju inte glömma barnens rum <3

Påslakan till barn KLICK!

Älskar inredning. Och inrednings sidor. Man får inspiration och en massa ideer.

Nu blir det inrednings mys för min del. Ska klicka hem lite kuddar i härliga färger. Och längta tills paketet kommer på posten. Hoppas ni får en härlig underbar kväll ni med. Så hörs vi snart igen. KÄRLEK!

http://sandbergshop.com

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image