UT MED DET GAMLA. IN MED DET NYA

Nya glas och muggar i skåpen. Tallrikar i två olika serier. Och en ny koskinmatta. Vet låter illa men är kanon snyggt. Smaken är som baken. Skönt att ha det rent och fint hemma med nya saker. Ny madrass till sängen är inköpt och madrass + kuddsydd. Älskar ordning och reda i mitt hem. Djuren har fått en ny sängbädd så de också får sova lyxigt.  SJÄLVKLART!

Mina barn har fått en massa nya kläder, jackor + skor. Längtar tills jag får se deras min imorgon när de kommer från pappi. Vill pussa mina älsklingar nu. Nää nu får det komma hem för jag är trött på denna döa tid man har utan barnen.

Snart hem från Ikea. Men måste tilläga, Ikeas goa kycklingfile med pommes och den där goda grönsaks röran. Mumma!

Min nya matta. Klockren!

20150111_224329

Och älskar mina rosa te muggar. KÄRLEK!

20150111_22425620150111_224237

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

2 reaktioner på “UT MED DET GAMLA. IN MED DET NYA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image