KVÄLLSMYSER TILL FULLO

Haft en underbar helg med goda vänner och syrrebyrran min. Min andra halva. Synd bara att tiden går så fort. Jag har hunnit tränat hemma i helgen i alla fall. Skönt att man kan det också. Ibland får man vara lat. Brukar endå vara proppat med folk på gymmet under helgerna. Skönt att bara få träna ifred också. Hoppas ni gillar mina videos med lite tips och dans/skoj. Man behöver inte alltid vara så allvarlig eller hur?

Vill ni ha mer skoj eller om ni saknar nått i bloggen så bara hojta till. Alltid kul och veta vad mina läsare tycker.

Tänder nu massor med ljus i mitt hus. Älskar doftljus

20150111_221015

Ska ta en kopp te och kolla på lite film nu hade jag tänkt. Hoppas ni får en underbar kväll och att ni också haft en bra helg. Nu snart en ny vecka med nya tag. Bara köööra ba!

INGA KONSTIGHETER!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

En reaktion på “KVÄLLSMYSER TILL FULLO

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image