VAD JAG GILLAR

Jag har alltid dragits till de mörka dragen hos en kille. Typ gillar mörkåriga killar med bruna ögon. Eller brunt hår med gröna ögon. Kontrasten mellan just och mörkt är också snyggt. Vad är det som avgör hur vi gillar och inte gillar? Hur kommer det sig? Nyfiken. Vad gillar ni?

Jag dras till snygg klädstil, sexig blick och gärna snygg klädstil.

 

Vad är då snygg klädstil? imagesPSH33SCD Det som jag gillar kanske inte ni gillar. Vi alla är olika och det är de som är så intressant ju. Hur kommer det sig?

 

 

 

 

 

 

Jag älskar killar som dränker sig i parfym. Gärna gott sköljmedel på det. MM ME LIKE!

Jag gillar killar som är måna om sitt yttre. Men han behöver absolut inte vara tränad. Faller jag så faller ja. Men jag kan också tröttna lätt.

Jag ser saker ingen annan ser. Jag kan bli äcklad direkt. Typ om en kille har öronvax. Ja sånt en renlig människa inte bör ha om ni förstår. Sånt avtänds jag av. Kanske fel ordval och säga äcklad, men ni förstår. Jag gillar inte nerbitna naglar, påflygna desperata och jag gillar inte snålhet.

Jag gillar att man kämpar för varandra. Ge och ta! Lätt att haffa men konsten är att hålla henne/honom kvar.

INGA KONSTIGHETER!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

2 reaktioner på “VAD JAG GILLAR

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image