LUTA BANDET SÅ BLIR TRÄNINGEN EFFEKTIVARE.

Gå minst 40 minuter.

imagesVUY62K3Y

Jag brukar gå 10 minuter innan styrketräningen. Just för att inte träna kall. Jag kan också gå direkt på styrka genom att köra lättare vikter till en början.

Efter styrketräningen som brukar pågå ungefär en timme så går jag minst 40 minuter på bandet. Jag är varm när jag går efter styrkepasset. Annars är de första 20 minutrarna endast uppvärming och man förbränner inte. Helst gå på tom mage så du inte förbränner det du stoppat i dig.

INGA KONSTIGHETER!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

En reaktion på “LUTA BANDET SÅ BLIR TRÄNINGEN EFFEKTIVARE.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image