DAGENS LUNCH

Var inte rädda för att äta. Och äter du kolhydrater ihop med proteiner förbättrar du upptaget.

Detta var dagens lunch. Var så hungrig så jag lasta på som vanligt. Äter av fisken och salladen mest. Blir alltid mat över. Propp mätt!

2015-01-02 16.24.54

Tränar du så måste du också äta för att resultatet på gymmet ska synas. Du blir mer hungrig en vanligt. Var inte rädd för att äta. Du ska vara rädd för skräpmaten. Thats it!

Trött på alla som är så rädda för mat, rädda för tunga vikter och rädda för styrketräningen. Smak sak. Men ska du ha en snygg kropp så formas den med vikter inne på gymmet. Inte med egen kroppsvikt inne i gruppsalarna. Var inte rädda för att vara ny på gymmet. Vi alla har varit där. Och tro mig mat är inte farligt. Jag äter som en gris! Konsten är hur du blir av med den på snabbaste vis. INGA KONSTIGHETER!

Muskler väger. Så du förbränner när du vilar också. Lycka!

Och skippa punkt träningen. Blir galen av alla som tränar sit ups halva träningen för att de tror att fettet försvinner enbart där. Så big NO NO NO.  Förbränningen sker i hela kroppen. Och det gäller hela tiden.

Vissa förbränner först på överkroppen sen underkroppen. På Vissa försvinner fettet på magen sist.. Låren är värst. Vill man ha bort låren så ser man bara låren och tänker att ingenting har hänt på gymmet . Man ska inte stirra sig blint på bara ett område.

Sen alla som raggar på gymmet. Leave me alone!

Jag är på gymmet för att träna. Tro mig är inte som andra tjejer. (inte alla) Tränar jag så ser jag endast vikter och har full fokus för att lyckas. Ser så många tjejer som kommer i smink och upp piffade som att det skulle på fest. Kul att se. Jag stirrar för att det är så korkat i mina ögon. Ska du inte svettas? Skippa larvet och kööööör nu ba!

Kom inte nu i sommar och säg att du inte hann. Nu jäklar säger ja bara!

Gymet nu!

Måndag köööör ba!

Tisdag köööör ba!

Onsdag vila.

Torsdag kööör ba!

Fredag kööör ba!

Lördag vila.

Söndag vila.

Minst.

Vill ni sätta ribban lägre. Börja träna tre dagar i veckan. INGA KONSTIGHETER!

Och glöm inte att äta rätt!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image