JANUARIS MÅNADS STEN ÄR. GRANAT!

Granaten symboliserar den gudomliga urkraften inom oss och ger oss lust, styrka och mod. Den kärleksfulla energin hos granat stödjer dig att leva din passion, din sexualitet, din vitalitet och vildhet.

Ädelstenarnas olika färger och strukturer är en spegelbild för inre kvalitéer som personer födda en viss tid på året sägs ha. Därför sägs det att man ska bära sin månads sten på sig för att bringa tur.

imagesCG00LS4U

Vackert och väcker en massa luster för alla som är födda i Januari månad. Denna granat ska vara rödbrun. Vinröd typ. Finns alla möjliga olika varianter på smycken man kan bära. Älskar den blodröda färgen.

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image