VILL HJÄLPA

Jag kom på en sak nu under dessa juletider.

Jag sitter här hemma med tak över huvudet, mat på bordet och värme i mitt hus full av kärlek. Jag vill gärna bidra eller hjälpa andra som har det svårt. Vet ni någon sida eller vart man kan bidra med mat eller vad som helst? Hur går man till väga lixom?

Jag vill hjälpa till rätt personer. Man vet ju aldrig om det går till rätt personer. Men jag menar om man ger mat eller hushåll så går det ju inte att luras lixom. INGA KONSTIGHETER!

Snälla släng iväg ett mail till mig om sidor där man kan hjälpa behövande med saker.

Kan hjälpa med vad som helst utom pengar. Jag köper personligen. Busskort, mat mm. Ja det ni vill ha hjälp med. Skäms inte!

untitled

Vill inte sitta här och ha det bra när andra inte har det. Jag vill hjälpa här och nu. Finns så många barn och familjer bland annat som inte har det bra. Så snälla skäms inte att fråga mig om hjälp. Jag vill hjälpa!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image