KOMMER HEM PÅ LA TESS VIS

Varit på julfirande på skolan och dagis. Min dotter stog i mitten och sjöng från hela hjärtat. Stolt mamma. Hon gav julklapp till sina fröknar, hon var så glad och när hon gav klapparna blev hon lite blyg. Mammas älskling så fin. Jul klänning och rosette i håret. Stolt mamma. Och som vanligt ska jag få en tår i ögat. Glädje tårar. Att jag gjort nått så fint. LYCKA!

Efter allt firande sprang jag till Stadium köpte vinter skor till barnen. Blev svarta i år. Passar till allt!

Nu sitter jag hemma och stör mig lite på en uppgift. Måste ordna detta C. SNÄLLA GE MIG ETT A

20141219_111204

Men mitt i allt pluggande så kan jag bara inte sitta still. Man ska vara glad för det man får. Men jag slutar aldrig kämpa.

LE ÅT VÄRLDEN SÅ LER DEN ÅT DIG. INGA KONSTIGHETER!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

2 reaktioner på “KOMMER HEM PÅ LA TESS VIS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image